Salg, montering og service av Carrier kjøleaggragater i Trondheim

Service og reparasjoner på kjøleaggregater

TKMN er servicepartner for Carrier transicold i Midt-Norge, men tar også oppdrag på andre merker. Montørene våre har solid kompetanse og lang erfaring fra montering og vedlikehold av kjøleaggregater.

Gjelder oppdraget planlagt vedlikehold, service eller reparasjoner, så er TKMN det riktige valget. Vi har kort ventetid og tar hasteoppdrag på kort varsel.

Carrier serviceavtale

Carrier serviceavtale gir deg service, vedlikehold og reparasjoner hos autoriserte servicepartnere både i Norge og i utlandet. Carrier sin sentrale servicetelefon er betjent 24 timer i døgnet, året rundt. Ved serviceavtale slipper du å bekymre deg for kostnader ved service og reparasjoner, og du vet at du alltid har bilen i drift. TKMN kan formidle kontakt mot Carrier for tegning av serviceavtale Har du allerede serviceavtale, kan du kontakte oss ved behov for service og reparasjoner.

Salg av Carrier Transicold sine produkter

TKMN er forhandler av Carrier kjøleaggregater. Ta kontakt med oss for bistand til å finne riktig løsning ditt behov.

LinkItAll

Hva er temperaturen i bilen nå, og hvordan har den utviklet seg? Hvor har bilen vært og hvor befinner den seg nå? Hvor lenge var dørene åpne og var de åpnet utenfor transportruten?
Du får svar på alle disse spørsmålene med LinkItAll, en webbasert løsning for loggføring av transportdata. Med intervaller på 15 minutter mottas alle data på www.linkitall.eu og du får driftskritiske alarmer på SMS eller epost.
Hos TKMN kan du kjøpe og få installert LinkItAll. Vi gir også grunnleggende opplæring i bruk av løsningen. Ta kontakt med oss på post@tkmn.no for tilbud.

Heggstadmoen 1, Bygg C-D, 7080 Heimdal